Yhteystiedot

Asiakaspalvelu ja tilaukset
p. 020 710 7490
info@tpex.fi

Laskutus
laskutus@tpex.fi

Työmaapalvelut Express Oy
Jäspilänkatu 18 (3. krs)
04250 Kerava
Y-tunnus 2706974-5

E-laskutusosoite: 003727069745
Välittäjätunnus: 003721291126
Mikäli käytätte laskujen lähetykseen pankkia, välittäjätunnuksena toimii pankin BIC-tunnus DABAFIHH
PDF-laskut tulee lähettää sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen: laskutus@likeit.fi
Emme vastaanota paperisia laskuja.


Jani Teräväinen

Jani Teräväinen LinkedIn

Toimitusjohtaja, myynti

p. 050 370 1177
jani.teravainen@tpex.fi

”Teemme vain sitä, missä haluamme olla parhaita. Muuta ei tarvita”, toteaa toimitusjohtajamme Jani. Tämä työmaalogistiikkaan kunnianhimoisesti suhtautuva osaaja on työskennellyt alalla muhkeat 20 vuotta. Jani todella tietää, miten toimia. "Muut tekevät, mitä pyydetään tai mihin pystyvät. Minä teen, mitä asiakas oikeasti tarvitsee. Arvostan haasteita ja nautin kohteista, joihin muut eivät voi tai uskalla tarttua", hän toteaa.

Jani uskoo, että osaaminen, rohkeus ja kyky haastaa kantavat huomattavan pitkälle. ”Avullamme logistiikka toimii kuten pitää. Niin on aina ollut ja tulee myös olemaan”, hän kiteyttää.

Elina Suominen

Elina Suominen LinkedIn

Hallintojohtaja

p. 040 572 9207
elina.suominen@tpex.fi

Hallintojohtajamme Elina vannoo osaamisen ja kaikkia osapuolia hyödyttävän kumppanuuden nimeen. ”Tällä alalla on hyvä janota lisää tietoa ja taitoa. Osaava, motivoitunut henkilöstö mahdollistaa asiakkaidemme palvelemisen parhaalla mahdollisella tavalla”, hän sanoo.

”Meillä työskenteleminen on mielekästä ja palkitsevaa. Arjessamme näkyvät ilo, luottamus, läsnäolo, arvostus ja oikeudenmukaisuus. Henkilöstö on koko yrityksen kivijalka ja onnistumisten mahdollistaja”, Elina lisää.

Julia Teräväinen

Julia Teräväinen

Hallintoassistentti

p. 050 411 0908
julia.teravainen@tpex.fi

Hallintoassistenttimme Julia nauttii ideoimisesta ja uusien toimintatapojen visioimisesta. ”Minua kiinnostaa, miten asiat saadaan hoidettua entistäkin mallikkaammin ja tehokkaammin. Olen myös hyvä toimimaan ihmisten kanssa. Työt sujuvat parhaiten, kun saan työskennellä monipuolisesti ja itsenäisesti.”

Julia kuvailee TPEX:iä rakennusalan edelläkävijäksi. ”Kukaan muu ei tee juuri samaa mitä me – etenkään vastaavalla taitotasolla. Olemme keränneet vahvan ammattitaidon vuosien kokemuksella sekä jatkuvalla halulla kehittyä organisaationa”, hän toteaa.

Jarkko Paljakka

Jarkko Paljakka LinkedIn

Projektipäällikkö

p. 050 535 3249
jarkko.paljakka@tpex.fi

”Minua motivoi jatkuva jano kehittyä ja uudistaa alaa”, toteaa työnjohtajamme Jarkko. ”Kun työmaalogistiikka suunnitellaan huolella etukäteen ja sitä johdetaan hyvin, ei kulu aikaa haahuiluun vaan asiat menevät kerralla maaliin”, hän lisää.

Jarkko saa toistuvasti kiitosta hyvästä paineensietokyvystään. Lisäksi hänellä on taito luoda toimivia tiimejä sekä nostaa jokaisen vahvuudet esille. ”Hyvällä johtamisella voimme jokainen tehdä niitä asioita, joissa olemme parhaimmillamme.”

Roope Rotko

Roope Rotko LinkedIn

Suunnittelija

p. 040 590 0314
roope.rotko@tpex.fi

“Ei pidä tyytyä siihen, että jokin toimii. Pitää jatkuvasti pyrkiä kohti parempaa”, toteaa suunnittelijamme Roope. Hän vannoo järjestelmällisen aherruksen nimeen: oikea-aikainen työmaalogistiikka edellyttää hyvää suunnittelua, määrätietoista työtä, jatkuvaa itsearviointia sekä ripeää reagointia muuttuviin tilanteisiin.

”Omat vahvuuteni ovat järjestelmäpuolella: järjestelmien käytössä sekä kouluttamisessa niiden käyttöön. Järjestelmien onnistunut käyttö mahdollistaa työmaalogistiikan tietoteknisen vallankumouksen”, Roope linjaa.

Lue lisää Roopen ajatuksia työmaalogistiikasta »

Lauri Soini

Lauri Soini LinkedIn

Logistiikkakoordinaattori

p. 040 901 3342
lauri.soini@tpex.fi

”Työmaapalvelut Express mahdollistaa kitkattoman logistiikan eli sulavan tavaraliikenteen työmaalle. Ansiostamme työmaat eivät ole tukossa”, kuvailee logistiikkakoordinaattorimme Lauri.

Lauri itse loistaa erityisesti asiakaspalvelua, koordinointia ja logistista ajattelua edellyttävissä työtehtävissä. Hän puhkuu sekä intoa että taitoa: työkokemusta alalta on kertynyt jo usean vuoden ajalta, lisäksi meriitteinä on Savonia-ammattikorkeakoulun konetekniikan ja tuotantotalouden insinöörin tutkinto vuodelta 2021. ”Olen parhaimmillani paineen alla. Oma tahtotilani on mahdollistaa kitkaton ja koordinoitu yhteistyö”, hän tiivistää.

Moonika Leht

Moonika Leht

Logistiikkakoordinaattori

p. 040 457 8968
moonika.leht@tpex.fi

”Teemme kaikkemme hyvän työmaalogistiikan eteen. Kun työmailla ei ole turhaa tavaraa, on toiminta turvallista. Samalla se tukee aikatauluissa pysymistä”, kiteyttää logistiikkakoordinaattori Moonika. Hän uskoo, että hyvällä yhteistyöllä ja keskinäisellä ymmärryksellä sekä kunnioituksella syntyy paras mahdollinen lopputulos.

 

Moonikan parhaiksi puoliksi lukeutuu muun muassa hyvä ennakointikyky. ”Katson aina asioita laajasti ja vähän kauemmaksi. Hätiköidyistä päätöksistä ei seuraisi hyvää – on parempi selvittää ensin, mitä vaikutuksia toimenpiteillä on nyt, huomenna ja pidemmällä tähtäimellä”, hän sanoo.

Pasi Helle

Pasi Helle

Työnjohtaja

p. 040 132 1432
pasi.helle@tpex.fi

”Hyvä työmaalogistiikka on järjestelmällistä ja suunniteltua. Lisäksi edellytyksenä on, että kaikki pelaavat samoilla säännöillä”, linjaa työnjohtajamme Pasi. ”Meillä työskentelee osaavaa porukkaa – niin suunnittelijoita kuin tekijöitä. Kattava ammattitaito taipuu moneen”, hän lisää.

Pasi on parhaimmillaan pihalogistiikassa, nostotöiden liikenteenohjauksessa sekä yleismiehen töissä. ”Tartun mielelläni toimeen ja teen työmailla hieman kaikkea.”

Angelika Uuemäe

Angelika Uuemäe

Työnjohtaja

p. 040 457 7281
angelika.uuemae@tpex.fi

Työnjohtajamme Angelika nauttii haasteista ja aivan erityisesti nostotöistä. ”Asiakkaamme voivat luottaa, että kaikki järjestyy – ei väliä, vaikka työmaa sijaitsisi kaupungin ytimessä ja tilaa olisi erittäin vähän, me osaamme kyllä”, hän lisää. Kanttia, paineensietokykyä ja osaamista riittää.

Angelika listaa TPEX:in eduiksi vahvan osaamisen, yhteistyökyvyn ja nykyaikaiset järjestelmät. ”Suunnitelmallisuus kantaa pitkälle. NPL-järjestelmän ja välivarastoinnin ansiosta näemme aina tarkasti, mihin aikaan ja minne kuormat lähtevät. Kaikki tietävät työmaalla roolinsa eikä yllätyksiä tule.”

Mikko Piispanen

Mikko Piispanen

Työnjohtaja

p. 040 179 7568
mikko.piispanen@tpex.fi

”Jos asiakas haluaa keskittyä omaan ydinosaamiseensa, kannattaa logistinen kokonaisuus antaa TPEX:ille. Tarjoamme keskitetyn palvelun työmaan kuormien hallintaan. Me selviämme monimutkaisistakin haasteista”, lupaa työnjohtajamme Mikko.

Mikko itse loistaa erityisesti nostotöiden suunnittelussa ja toteutuksessa. ”Nostotöissä pääsen helposti flow-tilaan.”

Sauli Saarkivi

Sauli Saarkivi

Työnjohtaja

p. 050 452 5292
sauli.saarkivi@tpex.fi

”Työmaalogistiikka on parhaimmillaan joustavaa ja asiakaspalvelulähtöistä”, kuvailee työnjohtajamme Sauli. ”Me uskomme avoimuuteen ja mukaudumme eri tarpeisiin. Kuuntelemme aina tarkasti, mikä helpottaisi asiakkaamme työskentelyä ja toimimme sen mukaan”, hän lisää.

Sauli on toiset huomioiva johtaja, joka loistaa myös ongelmanratkaisukyvyllään. ”Saan jengin pelaamaan hyvin yhteen hiileen.”

Jarno Hakala

Jarno Hakala

Nokkamies

p. 050 408 9942
jarno.hakala@tpex.fi

”TPEX on hyvä valinta kumppaniksi, koska meiltä eivät lopu keinot kesken”, toteaa nokkamiehemme Jarno. Tämä nokkela ja tarmokas alan konkari on kerryttänyt omaa asiantuntemustaan työskentelemällä rakennusalalla jo yli 15 vuotta.

”Omiin vahvuuksiini listaisin organisointikyvyn. Olen parhaimmillani isojen kokonaisuuksien hallinnassa”, Jarno kuvailee. Hänet ja koko TPEX-tiimi tunnetaan tinkimättömästä työotteesta, uteliaisuudesta alaa kohtaan sekä asenteesta, joka vie onnistuneesti maaliin urakka toisensa jälkeen.

Janne Aalto

Janne Aalto

Nokkamies

p. 040 457 8732
janne.aalto@tpex.fi

”Innovatiivisuus on TPEX:in etulyöntiasema. Meillä on selkeä näkemys siitä, millaista hyvä työmaalogistiikka on ja miten siinä onnistutaan. Asiakkaamme saavat, mitä tilaavat ja voivat aina luottaa korkeaan työjälkeen”, sanoo nokkamiehemme Janne. Hän itse on parhaimmillaan tilanteissa, joissa tarvitaan sosiaalista pelisilmää. ”Olen hyvä työskentelemään ihmisten kanssa”, hän lisää.

Onnistuneen työmaalogistiikan askelmerkit ovat Jannelle selvät: ”Hyvä työmaalogistiikka on tilaajalle kustannustehokasta ja vaivatonta. Kun kaikki suunnitellaan huolella etukäteen, homma etenee aikataulussa ja järjestyksessä.”

Juhani Sillanpää

Juhani Sillanpää

Nokkamies

p. 050 343 1903
juhani.sillanpaa@tpex.fi

”Jos jotain ei osaa, se opetellaan. Kaiken voi oppia”, tietää nokkamiehemme Juhani. Hän itse on etevä muun muassa laajojen kokonaisuuksien hallitsemisessa, tietotekniikassa sekä erilaisten työmaakoneiden ajamisessa. Juhani tarkastelee mielellään asioita luovasti, oletusten ulkopuolelta. Lisäksi hänen kanssaan on vaivatonta tulla toimeen – Juhani onnistuu aina pitämään hyvää henkeä yllä.

Juhani neuvoo valitsemaan TPEX:in kumppaniksi ammattitaitoisen ja ratkaisukeskeisen palvelun takia. ”Me haluamme asiakkaan parasta ja etsimme yhdessä parhaat mahdolliset ratkaisut tilanteeseen kuin tilanteeseen. Etuihimme lukeutuu myös dynaaminen ja helppokäyttöinen logistiikkajärjestelmä, NPL, jota pystyvät hyödyntämään niin asiakkaat kuin työntekijät”, hän vinkkaa.

Tutustu! Jani Teräväinen

Jani Teräväinen LinkedIn

Toimitusjohtaja, myynti

p. 050 370 1177
jani.teravainen@tpex.fi

Tutustu! Elina Suominen

Elina Suominen LinkedIn

Hallintojohtaja

p. 040 572 9207
elina.suominen@tpex.fi

Tutustu! Julia Teräväinen

Julia Teräväinen

Hallintoassistentti

p. 050 411 0908
julia.teravainen@tpex.fi

Tutustu! Jarkko Paljakka

Jarkko Paljakka LinkedIn

Projektipäällikkö

p. 050 535 3249
jarkko.paljakka@tpex.fi

Tutustu! Roope Rotko

Roope Rotko LinkedIn

Suunnittelija

p. 040 590 0314
roope.rotko@tpex.fi

Tutustu! Lauri Soini

Lauri Soini LinkedIn

Logistiikkakoordinaattori

p. 040 901 3342
lauri.soini@tpex.fi

Tutustu! Moonika Leht

Moonika Leht

Logistiikkakoordinaattori

p. 040 457 8968
moonika.leht@tpex.fi

Tutustu! Pasi Helle

Pasi Helle

Työnjohtaja

p. 040 132 1432
pasi.helle@tpex.fi

Tutustu! Angelika Uuemäe

Angelika Uuemäe

Työnjohtaja

p. 040 457 7281
angelika.uuemae@tpex.fi

Tutustu! Mikko Piispanen

Mikko Piispanen

Työnjohtaja

p. 040 179 7568
mikko.piispanen@tpex.fi

Tutustu! Sauli Saarkivi

Sauli Saarkivi

Työnjohtaja

p. 050 452 5292
sauli.saarkivi@tpex.fi

Tutustu! Jarno Hakala

Jarno Hakala

Nokkamies

p. 050 408 9942
jarno.hakala@tpex.fi

Tutustu! Janne Aalto

Janne Aalto

Nokkamies

p. 040 457 8732
janne.aalto@tpex.fi

Tutustu! Juhani Sillanpää

Juhani Sillanpää

Nokkamies

p. 050 343 1903
juhani.sillanpaa@tpex.fi


Jätä yhteydenottopyyntö