Tarinamme

Työmaalogistiikan suunnittelun ja toteutuksen asiantuntija

TPEX sai alkunsa vuonna 2015 tarpeesta uudistaa työmaalogistiikan jämähtäneitä toimintamalleja. Perustajilla oli vahva näkemys siitä, miten työmaan logistiikkapalvelut voidaan toteuttaa kaikille osapuolille kannattavasti. Alkuperäiset strategiset linjaukset pitävät edelleen, mutta ovat selkiytyneet matkan varrella. Olemme hioneet toimintaamme ja karsineet palveluitamme keskittyäksemme ydinosaamiseemme: materiaalivirtojen suunnitteluun, koordinointiin ja työmaatoimintaan. Tämä mahdollistaa materiaalivirtojen hallitsemisen, kitkattoman työmaalogistiikan sekä merkittävät kustannussäästöt.

Lue lisää
Työmaalogistiikan suunnittelun ja toteutuksen asiantuntija

Kohti kasvua, työn tehostamista ja kitkattomuutta: uudistamme koko alaa

Logistiikka on totuttu näkemään rakennusalalla pakollisena pahana, lisäkustannuksena ja pelkkänä materiaalin siirtämisenä paikasta A paikkaan B. Jos materiaalia vain siirrellään hallitsematta aikatauluja ja määrää, karkaavat kustannukset käsistä. 

Haluamme uudistaa toimintamalleja ja tehdä logistiikasta kilpailuedun, jolla luodaan säästöjä, pysytään aikataulussa ja budjetissa sekä edistetään kestävää kehitystä. 

Meillä kaikki alkaa suunnittelusta, aivan kuten muukin rakentaminen. Työmaalogistiikka palvelee rakennuttajaa ja päätoteuttajaa parhaiten, kun tiedetään, mitä materiaalia tarvitaan ja minne, millaisia määriä sekä miten se saadaan kohteeseen. Ylimääräistä materiaalia ei kerry työmaalle, sillä toimitukset mitoitetaan työmaan tahtiin. Samalla vältetään turhat siirrot, niiden aiheuttamat materiaalivahingot ja kustannukset.  

Avullamme koko logistiikkaketju hallintaan

Vaikka olemmekin löytäneet toimintamme punaisen langan, ymmärrämme, että yrityksen kehittäminen on matka. Se vaatii jatkuvaa panostusta. Rakennamme monistettavaa digitaalista dataohjattua logistiikkapalvelukokonaisuutta, jolla voimme hallita koko logistiikkaketjua suunnittelusta tilaukseen, toimitukseen ja digitaaliseen luovutukseen saakka. 

Meillä on hyvät valmiudet mullistaa rakennusalan toimintamalleja ja sitä kautta lisätä huomattavasti tuottavuutta alalla.

Arvomme

  • Ilo kuuluu arkeemme.
  • Meillä tulet kuulluksi – olemme läsnä.
  • Reiluus määrittää toimintaamme.
  • Janoamme ratkaisuja ja uutta tietoa. 
  • Meillä on osaamista, järkeä ja tilannetajua. 

Work smart – not hard.

Tutustu palveluihimme
Arvomme

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Asiakaspalvelu ja tilaukset
p. 020 710 7490
info@tpex.fi

Työmaapalvelut Express Oy
Jäspilänkatu 18 (3. krs)
04250 Kerava
Y-tunnus 2706974-5